Service Hotline
+86-18823755523
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Pažljivim izborom produkti, je najbolje za negu kože!

Kako zaštititi kožu, anti-starenje je žensko život je najvažnije, dobar izgled često dovede bolje mogućnosti devojke, kako štitimo kožu? O, Mary, Guangzhou nauke i tehnologije stručnjaci, štiti kožu od trivijalnosti, najvažnije odabrati preparate za negu kože lepotu!
Smo saznali od mnogih vesti, trenutno nije dostupna u mnogim kozmetici su supstance koje su štetne za kožu, bolje kozmetika, najotrovnije supstance, onda cemo da lepota u isto vreme, i možete da zaštitite kožu od oštećenja? U stvari, veoma obrazovan lepote, ne koriste se u kozmetici za lepotu, ali sa laserskim opremom po lepoti, o Mary, Guangzhou nauke i tehnologije specijalizacija opreme laserski lepote, ovde smo da pogledamo detalje laser lepota opreme!
Mrlja nije samo fizičko i mentalno zdravlje utiče na žene, je ozbiljna prepreka za buduca život, prijatelje, posao, vidljive fleke da svrha mora pored toga. Sa sve veće opasnosti od mrlje, naučnici tradicionalne kineske medicine u Kini, ima fleku ubica kao zdravlju žena, a dok se vreme menja, spot više imaju tendenciju da budu mladji, mnoge mlade žene su se pridružili redova vojske u pega. Laseri tehnologiju Guangzhou OEMA otarasi mrlje, upotreba selektivnog fototermalnoj efekte, solidan puls laserske talasna, suoиenjem laser prodire kožu vrlo glatko u lezija lokacije, kao i da se tretira bolest lezije pigmenta i zbog selektivno, to jest, to je samo za normalne kože pigment čestice bez oštećenja.

Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Industrijski XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The 3 HouTing selo, ShaJing grad, okrug BaoAn, ShenZhen grad, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošta: adia@menobeauty.com