Service Hotline
+86-18823755523
Proizvodi

Kategorija proizvoda

Proizvođač Slimming Device Medical

Proizvođač Slimming Device Medical

Medicinska upotreba uređaja za mršavljenje u SPA-u ili salonu ili kliničkom, i viši kvalitet i dobar efekt, tehnologija: 40KHZ ultrazvuk i vakuum i bipolarna radio frekvencija i 905-laserski i mehanički valjak.

Ćaskanje sada
Products Details

originalni proizvođač slimming medicinska upotreba u SPA ili salonu ili kliničkom, i viši kvalitet, i dobar efektivni rezultat, tehnologija: 40KHZ ultrazvuk i vakuum i bipolarni radio frekvencija i 905soft laser i mehanički valjak.


1.Strong ultrazvučni masti mršavljenje slimming principl:

Snažna tehnologija za mršavljenje akustičnih talasa prenosi jaku akustičnu energiju ljudskog tela bez oštećenja frekvencije i snage na različite delove masnog tkiva metodom kontaktnog spajanja, i koristi princip rupa jakih akustičnih talasa za generisanje kavitacije za loše bolesnu mast tkiva. Energija uzrokuje rupturu masnih stanica. Puknuće masne ćelije se eliminiraju iz tijela kroz cirkulaciju tjelesne tekućine, a broj masnih stanica se smanjuje kako bi se postigla svrha mršavljenja i mršavljenja.

Kada jak zvučni val ulazi u ljudsko telo, ljudske masne ćelije mogu proizvesti snažan udar i kretanje trenja između masnih ćelija. Desetine hiljada vibracija u sekundi mogu doseći potkožno duboko tkivo od 1 do 6 cm, što može stimulirati duboke masne stanice. Duboka subkutana toplota je topla, a duboki kapilari i limfoidno tkivo mogu teći glatko dok duboki sloj masti ne razbije masnoću i direktno smanjuje količinu masti. Prednost jakih zvučnih talasa je da selektivno uništavaju tkivo. Postavljanjem specifične frekvencije, jaki zvučni talasi uništavaju samo masno tkivo male gustoće, što omogućuje zaštitu tkiva visoke gustoće kao što su vaskularni živci (slika 2). Jaki zvučni talasi, kao i drugi zvučni talasi, imaju cikluse ekspanzije i kompresije. Princip primene jake zvučne liposukcije uglavnom proizvodi niz fizičkih efekata ekspanzijom i kompresijom. Ovaj proces je uzrokovan širenjem i kompresijom vala, što uzrokuje da tekućina formira implozije, tako da se u tekućini formira veliki broj mikro šupljina. Za gas ili paru, implozija mikrotvrdi unutar i izvan ćelije će uzrokovati porast molekula, što će na kraju dovesti do rupture ćelija (Slika 2). Trigliceridi u masnim ćelijama oslobađaju se iz masnih ćelija, a ti trigliceridi se odvajaju od slobodnih masnih kiselina (FFA) i glicerola dejstvom lipaze (LPI). Slobodne masne kiseline (rastvorljive u mastima) prodiru u krv i vežu se za serumske proteine i polako se transportuju u jetru: glicerol (rastvorljiv u vodi) se dovodi do jetre otapanjem u intersticijalne tekućine (krv i tjelesne tekućine). Konačno, jetra je cirkulacija crijeva ili je bubreg isključen iz tijela, čime se postiže efekt lokalnog mršavljenja.

2.

vakuumski fizički efekat :

(1) Epidermis: Poboljšava fluidno stanje međustaničnog prostora, povećava fluidnost, povećava kretanje ćelija i aktivira ćelije.

(2) vaskularni sloj: poboljšati cirkulaciju krvi u koži, ne samo poboljšati kapilarni sistem, već i poboljšati duboke vene i limfu

Protok između mreža uklanja višak toksina iz tijela.

(3) Tkivni sloj: povećava aktivnost kože i mišićnog tkiva, omekšava i razgrađuje masnoće, poboljšava kapacitet snabdevanja kiseonikom, stimulira proizvodnju kolagena, povećava elastičnost kože i otpornost na tkivnu fibrozu.

(4) Sloj nervnog sistema: Negativni pokret pritiska može stimulirati epidermu i duboki simpatički nervni sistem i poboljšati osjetljivost kože. Stimulira površinske i duboke slojeve simpatičkog nervnog sistema.


3.

efektivni rezultat o radio frekvenciji:

Ljudsko telo je strujni provodnik koji izaziva fiziološke efekte na kožu kada prolazi kroz telo. (uključujući termalne i netermičke efekte)

Termički efekat: usled kretanja čestica u ljudskom tkivu izazvanog bio-talasnom strujom, termički efekat se direktno stvara unutar tkiva, 1. Ubrzava cirkulaciju krvi, povećava snabdevanje kiseonikom i poboljšava teksturu celog sloja kože;

2, toplinski efekat proizvodi termičku stimulaciju, uzrokujući da se kožna vlakna u koži kontrahiraju, stimuliraju kolagen da se regenerira, reorganizira, ojača sposobnost regeneracije vezivnog tkiva, trenutno zategne kožu

3, direktno protiv celulita, dekompozicija sadržaja masnih ćelija (razloženih na slobodne masne kiseline i glicerol), rastopiti masnoće, smanjiti zapreminu masnoće, ubrzati cirkulaciju limfata i promovirati metabolizam ljudi;

Ne-termalni efekat: Kada je intenzitet promene toplotnog efekta dovoljno mali da izazove povećanje telesne temperature, struja visoke frekvencije može i dalje da izazove vibriranje čestica u tkivu, a takođe je moguće promeniti promenu tkiva efekat elektromagnetnog oscilovanja, a netoplinski efekat je mikroskopski. Biohemijski i biofizički procesi organizma mogu proizvesti niz efekata, kao što su ubrzanje rasta i razvoja životinja i biljaka, i ne-termalni procesi. efekti su maskirani toplinskim efektima i ne mogu pokazati njihove efekte. Kako vreme prolazi, kolagen se ponovo rađa, bore postepeno nestaju, a koža se steže, što kožu čini mlađom.

4.

Biološki laserski laserski laserski laser 905nm (klinički efekti i srodni biosenzibilni efekti)

Poboljšanje cirkulacije .

. Anti-edematozni efekat.

. Analgetski efekat.

Eration Ubrzanje regeneracije tkiva.

. Efekat cicatrizacije.

Antibakterijsko djelovanje:

905nm mekani laserski efekat
Hot Tags: proizvođač slimming uređaj medicinski, proizvođač, tvornica, visoke kvalitete, CE certifikat, najnoviji, modni, najbolji
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Industrijski XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The 3 HouTing selo, ShaJing grad, okrug BaoAn, ShenZhen grad, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošta: adia@menobeauty.com