Service Hotline
+86-18823755523
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Машина за негу коже МЕНО са далеко инфрацрвеном технологијом


Машина за негу коже МЕНО са далеко инфрацрвеном технологијом


Фар инфраред је кратица за даљинску инфрацрвену. Сунчеви зраци могу се грубо поделити на видљиво светло и невидљиво светло. Видљива светлост пролази кроз призму и одражава светлост (спектар) љубичасте, плаве, цијанове, зелене, жуте, наранџасте и црвене боје. Светлост изван црвеног светла, звана инфрацрвено светло, је невидљива голим оком и припада електромагнетном таласу са снажном топлином. Инфрацрвено подручје има широк опсег таласних дужина, а инфрацрвене зраке различитих опсега таласне дијеле подељене су на инфрацрвене, средње инфрацрвено и далекосежне регионе, а електромагнетни таласи који одговарају таласним дужинама називају се бљескалом инфрацрвеном, средњем инфрацрвеном и далекоу инфрацрвеном. У 1800, немачки научник Херсцхел открио је да су инфрацрвени зраци на сунчевој светлости окружени даљинским изворима светлости који се не могу видети голим оком. Касније се показало да је "далеки инфрацрвени зрак" са таласном дужином од 5,6 до 1000 УМ. То ће произвести зрачење, продор, апсорпцију и резонантне ефекте на организам. Истраживачки извештај НАСА је истакао да ови фар-инфрацрвени зраци, који помажу људском тијелу 4-14 микрона, могу продрети у људску кожу до дубине од 15 цм, што генерише топлоту изнутра и промовише ширење микровосила из тела да се циркулација крви постане глатка. Постизање сврхе метаболизма, чиме се повећава имунитет тела и стопа лечења.


Подела физичког инфрацрвеног подручја:

Близу инфрацрвене: (Неар Инфра-ред, НИР), 760 ~ 2.000нм

Средњи инфрацрвени: (средња инфра-црвена, МИР), 3.000-5.000 нм

Фар Инфраред: (Фар Инфра-ред, ФИР), 8,000 ~ 14,000нм


Фар инфрацрвене функције

 невидљив голим оком

 Оптичка својства као што су директна, мучна и рефлективна

 Свака апсорпција супстанце ће изазвати термичку реакцију

 Дубоко продирање људског ткива


Главна функција далеког ИЦ-а

1. Гене: Може се исправити да би био здрав. На пример, дивље животиње обично опорављају од сунца када су болесне. Ако особа живи у мрачној пећини месец дана, њихова тела ће бити деформисана и болесна.

2, ћелије: даља инфрацрвена и људска телесна фреквенција је дио исте фреквенције, исте фреквенције ће произвести резонанцу, резонанца је као сито

Ћелије су уређене на уредан начин, а вибраторне вибрације изазивају да молекули воде у ћелијама постану мали молекули за испуштање цитотоксина.

Интрацелуларна пролазност, ћелије апсорбују хранљиве материје и ћелије су здраве.

3, крвне судове: топлотна експанзија и контракција крвних судова, циркулација крви да би се убрзао гладак проток крвних судова и микроциркулација. {Ресонанце ствара топлоту, топлотну експанзију и контракцију, вазодилатацију, циркулацију крви убрзава циркулацију крвног суда, микроциркулација је глатка, микроциркулација је друго срце људских бића, извор свих болести, кинеска медицина говори бол није изводљива, опште не боли, један пролаз, Многи микроциркулаторни обољења као што су хипертензија, хиперлипидемија и дијабетес су природно добри. }

4. Нерви: Људски живац дели централне и аутономне нерве. Централни нервни систем доминира нашим језиком. Аутономни нерви иннервирају наше органе и ендокрине. Због константне стимулације вибрација, нерви могу ефикасно контролисати језик тела и ендокрине.

5, влакна: далекосежна инфекција се зове животна светлост у медицини, главни ефекат је топлота, игра аналгетик, активира ћелијско ткиво, промовише микроциркулацију људске крви, побољшава метаболизам, ојача имунитет, антиинфламаторне и антибактеријске ефекте.


Терапијски ефекат далеких инфрацрвених зрака

Диполе и бесплатни пуњења у живом телу имају тенденцију да буду поравнати у правцу електромагнетног поља под дејством електромагнетног поља. У овом процесу, молекули и атоми се крећу нерегуларно и генерише се топлота. Када даљинско инфрацрвено зрачење има довољно чврстоће, односно превазилази топлотну способност живе тијело, подигнута је локална температура зрачног тијела, што је инфрацрвени термални ефекат.

Због термалних ефеката далеког инфрацрвеног извора, спутум изазива низ физиолошких ефеката.

Активирајте активност биомолекула

Молекуларни ниво енергије организма је узбуђен и има виши вибрациони ниво који активира активност биолошких макромолекула као што су протеини нуклеинске киселине, чиме се врши функција биолошких макромолекула за регулисање метаболизма, имунитета и других активности тела, што је корисно за опоравак људских функција и равнотеже, како би се постигла сврха превенције и лијечења болести.

Промовишите и побољшајте циркулацију крви

После далекосежне акције на кожи, већина енергије апсорбује кожа, а апсорбована енергија се претвара у топлотну енергију, што доводи до пораста температуре коже, стимулише унутрашње термичке рецепторе коже, опушта васкуларни глатки мишић кроз таламички рефлекс, ширење крвних судова и јачање циркулације крви. Са друге стране, због дејства топлоте проузроковано је ослобађање вазоактивних супстанци, спријечава се васкуларни напон, површинске мале артерије, суперцапиларне посуде и површинске вене дилиране, циркулација крви се убрзава и циркулација крви је побољшано.

Побољшати метаболизам

Ако је метаболизам тела поремећен, што доводи до размене супстанци у и ван тела, долазе разне болести. Поремећаји као што су метаболизам воде и електролита су озбиљно опасни по живот; дијабетеса изазвана поремећајем метаболизма глукозе; кардиоваскуларни поремећаји узроковани кардиоваскуларним поремећајима, гојазност; гихт изазван поремећајем протеина метаболизма. Кроз термални ефекат далеког инфрацрвеног тока, може повећати виталност ћелија, регулирати механизам неурохуморалне течности, ојачати метаболизам и учинити размјену материјала у телу стабилном.

Побољшати имунолошку функцију

Имунизација је физиолошки заштитни одзив људског тела. Укључује и ћелијски имунитет и хуморални имунитет, и игра изузетно важну улогу у отпорности организма на болести. Кроз клиничко надгледање, далекосежна инфекција може побољшати фагоцитну функцију макрофага, регулисати људски ћелијски имунитет и хуморални имунитет, и да је корисна за људско здравље.

Анти-инфламаторни ефекат

Механизам је следећи: а) Фар-инфрацрвена топлотна акција елиминише патолошки процес упале кроз реакцију неурохуморалног раствора, убрзава физиолошко стање првобитног уништења и враћа нормалност, побољшава локалну и системску отпорност на болести и активира истовремено. Функција имуних ћелија јача фагоцитну функцију леукоцита и ретикуларних ћелија и постиже сврху антиинфламаторног и антибактеријског. б) Инфрацрвени термални ефекат повећава температуру коже, сензацију симпатичног нерва, ослобађање вазодилатора, вазодилатацију, убрзан проток крви, побољшану циркулацију крви, побољшану хранљивост ткива, метаболизам активног ткива, повећано снабдевање ћелијским ћелијама, побољшано Снабдевање крви и статус кисеоника подручје јача способност регенерације ћелија, контролише развој упале и локализује га, а убрзава поправак лезије. ц) Фар-инфрацрвени термални ефекат побољшава микроциркулацију, успоставља колатерално циркулацију, побољшава стабилност ћелијске мембране, регулише концентрацију јона, побољшава осмотски притисак, убрзава излучивање токсичних супстанци и убрзава апсорпцију ексудата, што доводи до регресије упале и едема .

Аналгезија

Термички ефекат инфрацрвене енергије смањује ексцитабилност нервних завршетака; побољшање циркулације крви, субјективни едем, хемијска и механичка стимулација нервних завршетака је ублажена; топлотни ефекат далеких инфрацрвених зрака подиже праг болова, који све олакшавају бол. Улога. Поред топлотних ефеката описаних горе, постоје и многи други важни биолошки ефекти, као што је веза између далеких инфрацрвених зрака и живота, инфрацрвених зрака ради побољшања микроциркулације, активираних молекула воде и активираних ћелија ткива.

Принцип далеког инфрацрвене технологије:

Након што се на кожу нанесе далеководна технологија, већина енергије апсорбује кожа, а апсорбована енергија се претвара у топлотну енергију, што доводи до пораста температуре коже, запаљења масти и елиминације вишка воде. Повећати преживљавање ћелија, ојачати метаболизам, опустити крвне судове, промовисати и побољшати циркулацију крви, и учинити размену материја у телу стабилно. Истовремено, побољшава фагоцитну функцију макрофага и регулише целуларни имунитет и хуморални имунитет.


ЛЕД

ЛЕД љепота инструмент црвено свјетло снаге користећи 625нм високо ефикасну свјетлину емитовање таласне дужине, може побољшати крвни систем коже и микро циркулацију лимфног система, стимулише интрацелуларну митохондријску активност, ЛЕД специфичну валну дуљину црвене свјетлости може претворити свјетло енергије у ћелијску енергију, неутрализирати ћелије Слободни гени произведени стимулише влакнасте ћелије за производњу колагена, активира кожу како би убрзао циркулацију крви и уклања боре и емолијенте из унутрашњости коже.

1. Промовишите кожу за производњу колагена са козметичким ефектом, што чини кожу провиднијом и бијелом, чиме се смањују фине линије и боре.

2, затегните поре, побољшајте укупни тон коже, учините кожу глатком и еластичном.

3, лагане пеге, црвена крв, убрзати побољшање проблема коже и поправити након опекотине од сунца.

4, промовисати циркулацију лица лица, закључати влагу коже.

5, обезбедити енергију активације кожних ћелија, убрзати брзину метаболизма коже и промовисати кожу да брже упија хранљиве материје, тако да кожа често остаје као беба.

6, успорите црвенило акни, учвршћујући кожу, посебно ефикасно.


Par: ne

Sledeći: ne

Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Industrijski XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The 3 HouTing selo, ShaJing grad, okrug BaoAn, ShenZhen grad, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošta: adia@menobeauty.com