Service Hotline
+86-18823755523
Industrija znanja
Dom > Industrija znanja > Sadržaj

Kategorija proizvoda

МЕНО смањити тежину машину помоћу меког ласера

МЕНО смањити тежину машину помоћу меког ласера


Шта је софт ласер?

Ласер, што значи "светлост се проширује стимулисаним емисијама." Дефиниција: Радијација произведена појачаним светлом из стимулисане емисије. Ласер је главни проналазак људских бића од 20. века, након атомске енергије, рачунара и полупроводника. Зове се "најбржи нож", "најтачнији владар", "најсјајније светло" и има монохроматичност. Добра, усмерена и висока осветљеност. Постоје хиљаде ласерских радних супстанци које су пронађене, од меких рендгенских зрака до далеке инфрацрвене површине. Језгра ласерске технологије је ласерска. Постоји много врста ласера, који се могу класификовати према различитим методама као што су радна твари, мод ексцитације, начин рада и радна таласна дужина. Према различитим захтевима употребе, усвојене су неке посебне технике како би се побољшао квалитет снопа и појединачни технички индикатори излазног ласера. Карактеристике: (1) Усмерено осветљење (2) Изузетно висока осветљеност (3) Изузетно чиста боја (4) Изузетно висока енергетска густина

Ласерска ласерска љепота на тржишту је производња високо-енергијског, фокусираног, прецизног пенетирајућег монохроматског свјетла, дјелујући на људско ткиво и локално стварајући високу топлоту ради постизања сврхе уклањања или уништавања циљног ткива. Пулсеви различитих таласних дужина Ласерска ласерска љепота може третирати различите васкуларне кожне болести и пигментацију, као што су Ота, еритем црвене мрље, пеге, старења, телангиектазија итд., Као и тетовирање, еиелинер, прање обрва, ожиљци. Ласерски ласери постигли су одличне резултате у лечењу васкуларних болести коже и пигментације. Ови пројекти користе ласерску ласерску технологију, која се често назива и тврдим ласерсима у индустрији лепоте. Кориштење ласера високе снаге, клиничке манифестације су трауматичне и оштећују кожно ткиво.

Софт ласерски ласер користи ласерски ласер, клинички неинвазиван, високо безбедан третман, уз третман, без икаквог утицаја! Дубоко у ткиво коже стимулише кожу да уговара еластична влакна. Кожа је затегнута и подигнута како би даље промовисала нестајање површних бора, а ефекат уклањања бора је очигледнији.

Ласерска светлосна енергија интерагује са биолошким ткивом, који има две супротне методе: деструктивни и стимулативни ефекти.

Ласер за хирургију (операција ока и хируршки ласер) има деструктиван ефекат. Када примјењује интензитет емисије високог интензитета на циљно ткиво, то узрокује уништавање ћелија и има различите намјене: сечење, резање некротичног ткива. Чекати.

Исти концепт се такође може користити за ласерско уклањање длака, што се може постићи уништавањем ћелија за косу или ћелија за косу тела према техникама.

Карактеристике ласерског емитовања (промена таласне дужине, смањење интензитета и промјена у расположивом енергетском моду) варирају како би се добио стимулативни ефекат; терапеутска категорија ласера постиже ово развојем активности стимулуса.

Истраживачко поље је открило и објаснио производњу различитих ефеката; други резултати су хипотетизовани али нису потврђени. Тестови у сродној литератури могу показати клиничке ефекте и сродне биолошке ефекте, који су резултат третмана ласерског зрачења.


905нм софт ласер ласерски биолошки (клинички ефекти и сродни биосензивни ефекти)

Побољшање циркулације .

Побољшати циркулацију: Ово је локални ефекат (на примјер, само на месту лијечења), што је резултат повећања брзине протока крви у микроваскуларној циркулацији, а утјецај скраћивања хемостатског времена пловила такођер је пронађен . Побољшање протока крви може ојачати антиинфламаторне способности против едема, промовисати развој и стимулирати ћелијски метаболизам.

Анти-едематозни ефекат.

Елиминишите едем: Елиминишите едем поправљањем хидростатичког притиска између капилара и течности која апсорбује празнину. Фракција ниске молекулске масе апсорбује венски систем, а фракција високе молекулске масе реабсорбује лимфатички капилари; ласер може да промени вазомоту крвних судова и лимфних судова.

Аналгетички ефекат.

Релаксација бола: Повећава се граница осећања, што доводи до аналгетског дејства. Овај сложени механизам повезан је са хиперполаризацијом ћелијске мембране (нпр. Промене поларизације мембрана и неполаризационог односа), директних ефеката на микроваскуларну циркулацију рецептора и промоцију производње бета-ендорфина.

Убрзање регенерације ткива.

Убрзавање реконструкције кожног ткива: Овај ефекат се назива стимулација због два различита механизма: прва је стимулација фибробласта (која су одговорна за колагене и еластинска влакна повезана ткива). Други је биохемијски ефекат који стимулише ћелијски метаболизам (АТП и синтезу протеина) и стимулише размјену и подјелу електролитичких протопласта.

ефекат цицатризатион.

Утицај лечења: Сматра се да је повезано са процесом реконструкције оштећеног лимфног система повезано са биостимулацијом, убрзаном исцељивању рана (нож, чир, аутографт, нови раст нервних влакана): за кратко време се може убрзати 905 нм ласерско светло Реконструкција лимфна мрежа и значајна стабилност васкуларне инвазије.

Антибактеријска дејства:

Антибактеријски ефекат: Ласерски бактерицидни ефекат огледа се у: директно делује на микроорганизме (неке таласне дужине су смртоносне за микроорганизме), а индиректно стимулише имунолошки систем, удвостручава његову функцију, повећава број бијелих крвних зрнаца и повећава његову активност.

905нм меког ласерског ефекта

 Глади фине линије Глатке фине линије

 Снажи поре поравнава поре

 Раствара црвене мрље

 Побољшајте ожиљке за побољшање ожиљакаPar: ne

Sledeći: ne

Istraga
Send
Kontaktirajte nas
Adresa: Industrijski XinBaoYi GongMao Building,NO.32,The 3 HouTing selo, ShaJing grad, okrug BaoAn, ShenZhen grad, 518000, Kina
Telefon: +86-18823755523
Faks: +86-755-27838931
E-pošta: adia@menobeauty.com